OM OSS

OM OSS

Adbite är en marknadsföringsbyrå med med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Gävle. Vi samarbetar med företag i Sverige som vill öka sin synlighet på internet genom att tillhandahålla kostnadseffektiva lösningar för en modern marknadsföring. Vi brinner för det vi gör och våra kunder får alltid skräddarsydda lösningar för att nå bästa möjliga resultat samtidigt som vår rådgivning bidrar till ökad insikt och kunskap om det digitala landskapet – vi ser oss helt enkelt som våra kunders högra hand. Kontakta oss redan idag för ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa just er.

Strategisk marknadsplanering

Skapa strategisk marknadsplan, branding och aktiviteter som följer satt affärsplan och skapar önskad utveckling enligt uppsatta försäljningsmål.

Kampanj management

Skapa resultat-drivande kampanjer som kort eller långsiktigt lyfter försäljning eller ökar medvetenhet om särskild produkt eller tjänst.

Start-up

Bygger upp företagets profil genom logotype, färger, content, digital plattform samt marknadsplan, kort och långsiktig med releaseplan som skapar önskad effekt.

Trycksaker

Vi har mycket god erfarenhet av att ta fram trycksaker, allt ifrån visitkort, flyers och infobrev till snygga broschyrer. Vi har även översättare för flerspråkigt behov.

Event & Mässor

Vi hjälper dig hela vägen från idé & design till uppbyggnad och genomförande. Vi har mycket god kontakt med de olika mässhallarna i Norden/ Europa.

Kampanjstrategier

Behöver du boosta din försäljning? Vi hjälper dig att skapa en kampanjstrategi som lönar sig . Vi kan även vara behjälpliga med kostnadseffektiva inköp.

Sociala medier

Vi har mycket goda kunskaper i sociala medier och bloggar. Vi har ett mycket stort nätverk bloggare och influensers. Att få företagets sociala medier att fungera gör stor skillnad

Digital marknadsföring

Vi älskar den digitala marknadsföringen och har många års erfarenhet och kan hjälpa dig att lyckas på nätet. Vi har goda kunskaper i samtliga plattformar.

24/7 Support

Som kund hos oss är du aldrig ensam, vi ställer upp i alla väder och är aldrig längre bort än ett samtal. Vår erfarenhet och vårt kontaktnät står alltid till våra kunders förfogande